CrossFit Roermond is opgericht door Bart van der Beek en Angelique Schmitz. Beide zijn we er van overtuigd dat CrossFit een manier van trainen is die voor iedereen geschikt is. Of je nu groot of klein bent, dik of dun, een atleet, recreant of sportjunkie, je kunt er altijd voldoening uithalen. Wij hebben beide ervaring in de CrossFit-industrie. Vrijwel direct nadat we waren begonnen met CrossFit waren wij verkocht. We merkten op het werk en in het dagelijks leven dat we veel veerkrachtiger en sterker waren geworden.

Bij CrossFit Roermond kun je deze zelfde belevenis ervaren zodat ook jij weet dat er altijd nog een optie is om je beter, fitter, gezonder en happy te voelen.

Door bijna 20 jaar ervaring in de sportmedische begeleiding van Bart van der Beek kunnen we bij CrossFit Roermond een omgeving creëren waar je niet alleen doelgericht kunt komen trainen maar vooral ook veilig en gezond. Wij begeleiden intensiever en persoonlijker dan elke andere vorm van fitnessschool in de regio. Ons doel is om van iedereen die met ons komt trainen een gezonde, fitte en happy sporter te maken.

Wie zijn wij?

Meer over ons

Angelique Schmitz
Angelique Schmitz
Crossfit Level 1
Crossfit Coache’s Prep
CrossFit Kids
Bart van der Beek
Bart van der Beek
Crossfit Level 1
Crossfit Coache’s Prep
CrossFit Kids
Wat bieden wij aan

Meer over onze Lessen

Style switcher RESET
Color scheme