CrossFit Roermond is opgericht door Bart van der Beek en Angelique Schmitz. Dit is gebeurd vanuit de overtuiging dat CrossFit een manier van trainen is die iedereen aankan, of je nu groot bent of klein, dik of dun, een atleet, recreant of een sportjunkie. Uit een CrossFit training haalt iedereen voldoening!

Bart en Angelique hebben beiden ervaring in de CrossFit industrie: ‘Vrijwel direct nadat we met CrossFit begonnen waren we verkocht. We merkten in ieder aspect van ons dagelijks leven dat we veerkrachtiger en sterker werden.’  Bij CrossFit Roermond willen zij de leden dezelfde ervaring meegeven, laten zien dat er altijd opties zijn om je nog beter, fitter, gezonder en gewoon happy te voelen.

Bij CrossFit Roermond is een omgeving gecreëerd waar niet alleen doelgericht getraind wordt maar trainen bovenal veilig en gezond gebeurt. Bart van der Beek heeft ruim 20 jaar ervaring in sportmedische begeleiding en zorgt er samen met de andere coaches voor dat iedere sporter meer intensief en persoonlijk begeleid wordt dan in welke andere fitnessschool ook. Bart: ‘Ons doel is om van iedereen die met ons komt trainen een gezonde, fitte en happy sporter te maken.’

Wie zijn wij?

Meer over ons

Angelique Schmitz
Angelique Schmitz
Crossfit Level 1
Crossfit Coache’s Prep
CrossFit Kids
Bart van der Beek
Bart van der Beek
Crossfit Level 1
Crossfit Coache’s Prep
CrossFit Kids
Wat bieden wij aan

Meer over onze Lessen

Style switcher RESET
Color scheme