João De Figueiredo Silva

coach portrait
Educations
CF Level 1

Coaching helpt mij om de community op te bouwen. Het gaat niet alleen over het corrigeren van atleten tijdens hun bewegingen, het gaat erom de leden aan te sporen om de beste versie van zichzelf te zijn in CrossFit. Het gaat erom hen te helpen om beter te worden, zowel fysiek als mentaal. Het beste aan coaching is om te zien hoe mensen groeien, beter worden en mij helpen om beter te worden.

Ik hou van coachen bij CrossFit Roermond vanwege de community. De eerste keer dat ik de box binnenkwam, was ik een broekie zonder enig idee van wat ik aan het doen was. Als ik terugkijk, was de manier waarop ik door iedereen werd ontvangen – vooral als buitenlander en niet-spreker van de taal – zeer speciaal en het raakte me! Als je ziet hoe dit zich uitbreidt naar iedereen binnen de Box ben ik trots daar deel van uit te maken.  

“Never give up and always smile”

Geef nooit op en glimlach altijd. Zelfs als iets moeilijk, onbereikbaar of onmogelijk lijkt om te doen – dat is het moment waarop je ervoor moet gaan. Je zult verrast zijn door wat je lichaam kan bereiken als je in jezelf gelooft, niet opgeeft en je uitdagingen met een glimlach aangaat.

Crossfit Roermond Hanze 26-28
6049 GV Herten

Aanmelden