X-fittt GLI

Samen op weg naar een gezond en fit leven

Het doel van X-Fittt GLI is simpel: jou een fittere en gezondere leefstijl te geven. De unieke combinatie van leefstijlcoaching en professionele sportbegeleiding helpt jou bij het bereiken van een duurzaam, mooi, slank en fit lichaam.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

De 24 maanden leefstijlcoaching wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. Laat het declaratieproces maar aan ons over, jij gaat zonder gedoe deelnemen aan het programma. Onze persoonlijke aanpak helpt je niet alleen bij het afvallen en bewegen, maar zorgt er ook voor dat jij een stevige dosis zelfvertrouwen ontwikkelt.

Waarom kiezen voor X-Fittt GLI

Het programma is gebaseerd op drie pijlers: gezonde voeding, meer beweging en het aanpakken van factoren die invloed hebben op jouw leefstijl, zoals slaaptekort, stress, alcohol en roken. Je doorloopt een op maat gemaakt programma voor de duur van twee jaar. Het eerste jaar is gericht is op het ontwikkelen van gezonde gewoonten en in het tweede jaar ligt de focus op het behouden van je behaalde resultaten.

De voordelen van X-Fittt GLI

  • – Persoonlijke consulten bij een leefstijlcoach
  • – Telefonisch, via mail of WhatsApp contact met je coach
  • – Deelname aan groepsworkshops over voeding, beweging, verslaving en gedragsverandering
  • – Handige voedingslijst met bijbehorende app
  • – Mogelijkheid om te sporten onder begeleiding

Meer weten?

Meer informatie vind je op de website van X-Fittt GLI. Heb je vragen of wil je nog meer over X-Fittt GLI weten, of weten of het iets voor jou is? Angelique Schmitz helpt je graag verder. 

Crossfit Roermond Hanze 26-28
6049 GV Herten

Aanmelden